THAIBOKSEN

- thai takeaway på Frederiksberg

Om Thaiboksen

THAIBOKSEN har til huse på Peter Bangsvej 108, Frederiksberg, i samme lokaler som tidligere husede ’ASIA TAKEAWAY’, en af byens første og førende thai-takeaway.

Når du handler hos THAIBOKSEN, kan du være sikker på, at maden er frisklavet, at vi altid gør vort yderste for, at du får en vidunderlig spise-oplevelse. Det gælder hvad enten du bestiller din mad online her på siden, du henter din mad, du bestiller via Hungry eller JustEat.thai

Vi har udelukkende thai-personale i køkkenet. Dygtige kokke som ved hvordan maden skal se ud, og hvordan den skal smage. Ejer er også thai, og ved sin daglige deltagelse, er han med til at kontrollere kvaliteten.

Er du på nogen måde ikke 100% tilfreds med din mad, så skriv eller ring til os: Vi til gøre alt for at rette op på en eventuel fejl eller misforståelse!

Vi har åbent ALLE dage fra kl 15 til kl 22.

Udbringning på Frederiksberg koster kr. 25, dog gratis ved ordrer over kr. 300, når du bestiller her fra siden eller fra Hungry.dk. Udbringningsgebyr varierer når du bestiller via JustEat.

Vi serverer dagligt fra kl 17 til kl 20 en ’dagens menu’ til kun kr. 88,00. Det er en forret og en hovedret i kokkens valg, og den skifter dagligt.

Herudover kan du hente dagens menu og en ’china-box’ i forretningen hurtigt og nemt, da det ligger klart i varmemontren til dig!

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du naturligvis altid meget velkommen til at ringe 3333 0500 eller skrive gs@thaiboksen.dk.

På gensyn og – God appetit!

/Kitpaphon (kaldenavn: Bank)

 

Thaiboksen © 2016-2018 * Peter Bangs Vej 108 * 2000 Frederiksberg * Telefon 3333 0500 * Email info@thaiboksen.dk * CVR 37991848 Frontier Theme